Tips och annat...

Här är tips och annat som är värt att kolla in.

Ide´n till iSing kom när Chris Bendz var deltagare på Jazz´n Blues Academy´s solosångkurs. Christina Gustafsson som var lärare hade sångövningar som höll sig kvar och inspirerade Chris och hon fick ide´n att göra en applikation med dessa. Detta gjordes tillsammans med Christina och senare har fler lärare tillkommit och det har utvecklats till ett högkvalitativt verktyg för sång.

Du som går Solosångkursen i Sigtuna hos Jazz´n Blues Academy får tillgång till iSing utan kostnad.

iSing är ett suveränt bra verktyg för sångare. Det är en webbplats med sångövningar och uppsjungningar inspelade av professionella sångpedagoger. Du loggar in, väljer sångövning och sjunger med. Märk hur rösten blir bättre av att du sjunger varje dag.

Är du nyfiken på iSing och vill komma igång redan nu, så går du till www.ising.se och startar en prenumeration.

----------------

Mimmi Hammar besökte oss på sommarens kurser i Sigtuna 2022. Mimmi är en välrenommerad musiker som sjunger och spelar trombon i både jazz och popsammanhang. Hon har också dykt ner i och utbildat sig i mental träning vilket hon föreläste om på ett mycket bra och uppskattat sätt.

Några kommentarer från föreläsningen;

- Att få hjälp att hitta sitt mentala rum innan man ska uppträda kommer vara till stor hjälp för mig.

- Det här har jag tagit till mig och jag kommer att använda mig av detta i framtiden.

Om du vill läsa mer om Mimmis arbete och även komma i kontakt med henne så följ länken nedan.

Mimmi Hammars hemsida

----------------

Bose ser till att vi har bra kvalitet på ljudanläggningarna på våra kurser. Kolla gärna in deras hemsida från länken nedan.


Bose

Martin Ehrling som är en väletablerad konstnär och tecknare har besökt våra kurser och tecknat av våra deltagare och lärare under jam och konserter. Nedan är ett collage med hans teckningar och musiken är från en solosångkonsert. Besök gärna Martin´s Facebooksida så ser du fler av hans alster och vad han håller på med.

Martin´s facebooksida

Jazz´n Blues Academy © All rights reserved