Hej Vänner!


Efter en genomförd och lyckad solosångkurs börjar nu planeringen för jazzensemblekursen. Det känns verkligen kul!  

Det blir härligt att få jamma med alla musikanter som suttit hemma på kammaren och övat och nu äntligen får spela tillsammans. Följ oss gärna på Instagram, jazzn_blues-academy. Vi kommer att bjuda på ögonblicksbilder och kanske också lite musik….Den som följer oss får se vad det blir. I musikens värld kan vad som helst hända.

Den 3 augusti kör vi igång.


-----------------------------------


Med anledning av rådande Coronaläge har vi bestämt oss för att separera sommarens kurser. På så sätt får vi färre personer på plats samtidigt.


Sångkursen den 21-26/6 genomförs som planerat. Den andra veckans sångkurs är inställd.


Jazzensemble kursen flyttas till första veckan i augusti (3-8/8). Vår förhoppning är att nuvarande krisläge förbättras under sommaren. Sista dag för anmälan är 22 juni och vi kommer att ha begränsat intag. Det går att anmäla sig som reserv ända fram till kursstartsdagen. Vi kommer självklart att återbetala alla avgifter om krisläget blir värre och vi tvingas ställa in kurserna.


Rock/pop och storbandskursen är inställd.


Vi ser fram emot att ta emot alla musiksugna deltagare. Allt kommer inte att vara precis som vanligt, men vi jobbar på att det ska bli riktigt bra ändå.


-----------------------------------


Är du nyfiken på hur du kan utveckla dina musikaliska talanger?

Jazz ´n Blues Academy erbjuder kursveckor inom jazz och blues, pop och rock och storband. Vi vänder oss till både sångare och instrumentalister. Under ett par veckor i juni 2020 och en vecka i augusti kommer musiken att flöda ur rummen på Sigtuna folkhögskola. Välkommen att vara med. Du hittar mer information om kurserna i menyraden.


-----------------------------------


I sådana här tider behöver alla ha något att se fram emot.


Hälsningar Thomas och Jonas


Terms and condition

Jazz´n Blues Academy © All rights reserved